Blogg

13.06.2018

LeiMegNå.no startet oktober 2017 med utleie av Maskiner, lifter, stillas og tilhengere. Vi har overtatt flere av utleie objektene til Nordisk Utleie AS og registrer at de fleste kundene fortsetter å leie objekter av oss.

LeiMegNå AS er startet av far og sønn, Chris & Marius Gjersvik. Vi har partner avdelinger i Oslo, Kløfta, Ski, Jessheim, Hokksund, Sandefjord og Haugesund.

Vår filosofi er lett tilgjengelighet, døgnåpent (basene er stort sett på bensin stasjoner som har døgn åpent) og høy service grad. Våre kunder er små og mellom store bedrifter og privatpersoner. Alle skal være velkommen til oss. Stort sett alt vi leier ut står klar på henger, dermed sparer du frakt kostnader.

Vi håper å se deg ved en av våre utleie-avdelinger.

Lukket bil tralle for utleie

26.01.2016

Alle våre gravemaskiner er fra og med 2016 kun Kubota. Vår erfaring er at dette er den beste maskinen på markedet. De er også klar markedsleder i Norge. Vi har etterlyst instruksjonsvideoer fra Hymax AS som er Norsk importør av Kubota.

De har nå produsert noen fine instruksjonsvideoer som omfatter mange nyttige temaer når du leier gravemaskin:

  • Inspeksjon av maskinen
  • Funksjoner
  • Teknikker
  • Transport av maskinen
  • Smøring og smøre punkter
  • Stramme belte
  • Sette på belte (dersom du har kjørt det av)
  • Feil søke problemer
  • Drivstoff

Her spiller du av: YouTube

Dersom du har andre spørsmål er det bare å ta kontakt med oss.

15.10.2015

Langtidsleie av maskiner, lifter, stillas eller tilhengere kan ofte være mer lønnsomt enn å leie enkeltvis dersom man har behov for objektet flere ganger i løpet av en måned. Mange av våre kunder går for denne løsningen. Har du regelmessig behov for utstyr ta kontakt med oss for et tilbud om langtidsleie.

Vi ser spesielt en stor økning i langtidsleie av lifter etter at reglene for å arbeide i høyden har blitt strengere. Mange bedrifter ser behovet av å fast ha en sakselift stående fast på arbeidsplassen. Vi leverer med og uten henger for transport av liften. Oversikt fra Arbeidstilsynet vedrørende «Arbeid i høyden

Her er det glade gutter fra Bygg og Energi Systemer AS som har valgt å langtidsleie en Genie GS 2032, en batteri sakselift med arbeidshøyde 7,9m.

15.10.2015

Nordisk Utleie AS er nå på plass i Hokksund. Vi har startet opp med utleie av tilhengere, men starter for fullt med maskiner, lifter, stillas og annet små utstyr til påske 2016. Vi holder til på Shell / 7-Eleven Langebru. Denne stasjonen er døgnåpent! Med andre ord, det er mulig å hente / lever 24/7.

Det er Knut Tjærnes som driver denne avdelingen. Her er han avbildet ved overlevering av ny bil tralle fra Ifor Williams. Denne trallen kan frakte biler opp til 2050kg.

Bil tralle Ifor Williams for utleie

Book online

Send oss en henvendelse